Udskiftning af ledningsnet i MustangDer er forskellige lovmæssige ting i forhold til el på din bil, som du skal være opmærksom på.
Om du selv har rodet med bilens ledningsnet eller du har købt bilen sådan, så er det dig der hænger på den, hvis det ikke er i orden. Både forsikringsmæssigt og lovmæssigt.

Det lugter brunt og brændt..

Lugten af brændt ledning i kabinen er et sandt mareridt, specielt hvis du ikke aner hvad forårsager det, OG om det bliver ved..!
Det bedste er ALTID at holde ind og slukke bilen hurtigst muligt, og tage nøglerne ud af tændingen.
Så kan du være heldig at skaderne er minimale.

Skulle du ikke være så heldig, er der heldigvis stadig råd for dette. Enten kan ledningsnettet reddes, ellers kan det være en idé at se sig om efter et helt nyt.
Selve årsagen skal naturligvis efterforskes, så dette ikke sker igen.

Ring til mig på tlf. 51 92 90 49, og hvis uheldet er ude, tjekker vi hvad der er gået galt – om det eventuelt er i motorrummet fejlen kan findes.

Custom-ændringer

Der er et hav af muligheder for at lave noget lækkert på din bil.
Har du ekstratilbehør, kan det ofte tilrettes ledningsnettet nemt og hurtigt (nogle ledningsnet er allerede forberedt fra fabrikantens side af).

Jeg laver alt i el-arbejde, bare det lovmæssigt kan forsvares!

Beskriv din idé for mig på tlf. 51 92 90 49, og så kigger vi på det.

 

Ved import af bil til DK

Når du importerer en bil hjem fra et andet land – EU eller ikke-EU, skal du være opmærksom på, at du formentlig (helt sikkert!) skal lave lidt om for at kunne få bilen synet og indregistreret i Danmark.

Der er mange forskellige meninger omkring disse tilføjelser / ændringer, men de skal altså være i orden, hvis du lovligt vil have din bil på vejen her i landet.
Lad mig give et overslag på, hvor meget der skal til for at få den igennem syn og told. Det kan være småting så som sideblink, som skal være monteret korrekt, for at bilen kan blive godkendt.
Nogle mener, at det er fuldstændigt ligegyldigt, MEN sagen er den, at hvis din bil ikke er i lovmæssig stand, så kan den altså ikke blive synet… og du kommer til at vente endnu længere på at kunne komme ud og køre!

Giv mig et ring på tlf. 51 92 90 49, så finder vi lige en løsning.

Udskiftning af hele ledningsnettet på en kundebil

YDELSER

Del siden med andre:

Del på facebook
Facebook
Del på email
Email

Kender du en der kunne få glæde af denne side?
Så del da lige på Facebook, eller send link til netop denne side via e-mail.