Hvem er Nemesis US Car Shop?

Ejer og mekaniker: Tommy Flauensgaard.
Adressen: Slagelsevej 3, Sorø

Hvilke personlige data indsamler siden og hvorfor?

Din færden på hjemmesiden her bliver brugt i en større undersøgelse, hvor al data hjælper mig til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig for dig.
Selvom jeg kan se hvor du bevæger dig hen på min hjemmeside, så kan jeg hverken se hvad du har på af tøj (eller mangel på samme),eller hvem du er.

Jeg kan se hvilke sider på min hjemmeside, som du finder interessante – og også dem som du ikke gør.
Dem du ikke finder interessante, skal jeg måske netop gøre mere brugervenlig og indbydende, så de fanger din interesse næste gang.

Kontaktformularer

Når du afgiver dine informationer i en formular på min hjemmeside, så er det KUN Nemesis US Car Shop, der får glæde af den.
Hvis du har ønsket at modtage nyhedsbreve fra mig af, så bliver dit navn og e-mail lagret hos MailChimp (et nyhedsbrev-system).
Ellers er der INGEN der får fingre i dine informationer. Punktum!

Cookies

Når du besøger en hjemmeside, så for at hjemmesiden kan gemme data omkring de sider du finder interessante, så bliver der lagt noget der hedder en “cookie” på din computer.
Du kommer aldrig til at bemærke den, og den forsvinder som regel efter noget tid, hvis du stopper med at besøge min hjemmeside.

Hvor længe vi gemmer dine data

Faktisk er det nemmest at skrive “for altid”, men faktisk er der ingen grund til at gemme data på dig, hvis du ikke kommer igen på min hjemmeside.
Der er vist en standard der hedder 1 år, men rydder jeg op inden da, så er det kortere tid!

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan til enhver tid bede om, at vi sletter alle personlige data, som vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvordan vi beskytter dine data

Din data bliver beskyttet via hjemmesiden her, hvor der er opsat et system som kræver passwords (og en eller anden form for viden om hjemmesidesystemer, tror jeg..) for at kunne logge ind i den del.